Tarieven erotische massage

In grotere steden in Nederland kunt u bij ons gebruik maken van betaalbare erotische massage. Omdat wij een bemiddelingsbureau zijn vallen onze tarieven iets hoger uit dan die van een prive masseuse. Massage houdt bij ons in dat u 1 prijs betaald voor de tijd van een uur. In dit uur kunt u gebruik maken van erotische massage (Body 2 body / prive massage) inclusief handmatig hoogtepunt. Het is mogelijk om op verzoek sex met onze masseuses te hebben. U kunt ook kiezen voor verlenging, waarbij u net iets meer wilt dan massage alleen. Prijzen zijn inclusief BTW en / of taxi-kosten waarbij bezorging discreet zal plaatsvinden door steden genoemd in onze tarievenlijst. Voor woonplaatsen en / of regio's vermeld met een * rekenen wij minimaal 2 uur i.v.m reistijd.

U kunt bij ons bestellen op het telefoonnummer 06-55217930 of via onze website onder bestellen. Bezorging kan al plaatsvinden binnen 30 minuten. Indien u een speciale wens of verzoek heeft kunt u ons ook bellen en vragen naar de mogelijkheden. Wij staan open voor veel suggesties en tips over het verbeteren van onze diensten in erotische massage. Onze service is 24 uur per dag geopend en toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Maak een keuze uit 1 van de vele plaatsen en steden in waarin wij discreet massage dames bij u thuis bezorgen. Prijzen zijn inclusief en zijn garant voor een erotische massage met hoogtepunt. Indien u een verzoek heeft kunt u altijd contact opnemen. Ons nummer vind u terug op onze website bovenin. Plaatsen met een * betekend voor de duur van 2 uur of langer in verband met reisafstand. Massage dames komen altijd bij u thuis met huidvriendelijke olie op een discrete wijze. Indien uw plaats niet is vermeld kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij bezorgen door grotere delen van Nederland. Wij zijn 24 uur per dag geopend en kennen geen limiet aan hoelang u een masseuse voor bij u thuis wilt hebben.

 

Erotische massage amsterdam € 125 Erotische massage Utrecht € 140*
Erotische massage Den Haag € 145* Erotische massage Leiden € 145
Erotische massage Amersfoort € 150* Erotische massage Rotterdam € 145*
Erotische massage Almere € 140 Erotische massage Apeldoorn € 140*
Erotische massage Haarlem € 135 Erotische massage Schiphol € 125
Erotische massage Zaandam € 135 Erotische massage Zaanstad € 135